Kategoriler
Toki Haberleri

Toki’den satılık yurt binası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Karabük’te 26 bin 054 metrekarelik alana yapılmıştır. Yurt binası 476 odalı ve 1004 kişi kapasitesine sahiptir. Söz konusu yurt binası uygun vade ve peşinat imkanı ile satışa sunulmuştur.

Yüzde 10 peşinatla

Satışa sunulan Toki yurt binası için ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmesi gerekmektedir. Peşinat ödendikten sonra 96 ay vade ile ödeme yapma fırsatı sunulmaktadır. Yurt binasına anında teslim ile sahip olunabilecektir. Satışa çıkarılacak yurt binası TOKİ Başkanlığınca taşınmazın plan tadilatı yapılacaktır.

Açık artırma ne zaman?

Bununla birlikte özel sağlık tesis alanına dönüştürülebileceği de belirtilmiştir. Ayrıca TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre; “Satışa sunulacak yurt binasının açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır. Açık arttırma tarihi 13 Ağustos 2021 Cuma Saat:11.00 olarak belirlenmiştir.

Yer olarak ise; Karabük Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonu Merkez ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu, Halkalı / İstanbul’da gerçekleşecektir.” ifadelerinde bulunmuştur.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version