Kategoriler
Toki Haberleri

TOKİ’den Seferihisar’a bin konut

İzmir’in Seferihisar ilçesi sınırlarında yer alan bir mahallede TOKİ aracılığı ile bin 32 konut yapılacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında detaylı bir açıklama gerçekleştirilmiştir. İzmir Seferihisar TOKİ kapsamında yapılan proje oldukça ilgi görmektedir. Bu proje kapsamında evler sahiplerine ulaşacaktır. Genellikle düşük bütçeye sahip olan İnsanların tercih ettiği TOKİ’den Seferihisar’a yani İzmir’de projesinin başlatmıştır. Bu şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı proje için düğmeye basmış vaziyettedir.

Proje 18 Ayda Bitirilmesi Hedefleniyor

218 milyon liraya mal olması planlanan bu konular için toplamda 197 metrekarelik alan ayrılmaktadır. Aynı zamanda yapıların yüksek kat yerine yatay mimari ile yapacağı açıklanmıştır. Bu şekilde proje detaylı olarak incelenebilir. TOKİ bu sefer proje için oldukça kapsamlı bir biçimde çalışma gerçekleştirmektedir. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından dar ve orta gelirli grubun vatandaşlarının ev sahipleri olabilmeleri için 100.000 sosyal konut projesi kapsamında çalışmalar yürütülmektedir. TOKİ tarafından yapılacak olan projeler için İzmir’de bir ilçeye daha düğmeye basıldığı bu şekilde bilinmektedir. Ortalama 80 kişinin de çalıştırılması ile planlanan konut projesi inşaat aşaması, hafriyat çalışması ile toplam inşaat çalışmalarının ise 8 ay sürmesi planlanmaktadır. Bu şekilde proje toplamda 18 ayda tamamlanacaktır.

TOKİ’den Seferihisar’a Kapsamlı Proje Geliyor

TOKİ’nin gerçekleştireceği proje kapsamında Seferihisar’a oldukça dikkatli bir çalışma başlatıldığı bilinmektedir. Bin konut projesi ile TOKİ İzmir’deki vatandaşlara sunulmuştur. Dar ve orta gelirli kişileri sevindirecek bu haber sizlere sunulmaktadır. Yatay proje kapsamında evler daha estetik hoş ve geniş olacaktır. Sizlerle bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olarak bu konutları inceleyebilirsiniz.

Projenin 18 ayda bitirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca sizlerde proje detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Güncel olarak haberlerini alabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…