Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki’den Van Erciş’e 24 derslikli eğitim binası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan eğitim binası yapılacak. Eğitim binası ve 200 kişilik pansiyon yapılması ile ilgili öncelikle ihalenin yapılması gerekiyor. Eğitim binası ve 200 kişilik pansiyon projesi için geri sayım başladı.

Erciş’e 24 derslikli eğitim binası

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi’ne 24 derslikli eğitim binası yapılması için Toki çalışmalara başladı. İhale kapsamında eğitim binası dışında ayrıca 200 kişilik pansiyon binası ve altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işe de yer alıyor. Eğitim binası projesi için 2020 yılı Kasım ayında ihale yapılması planlanıyor. Projenin ihalesinin gerçekleşmesinden sonra müteahhit firma tarafından sözleşmenin imzalanması aşaması başlıyor. Firmanın sözleşmeyi imzalamasının ardından 10 gün içerisinde işe başlaması gerekiyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından belirtilen ihale şartlarına göre firmanın işe başlamasından sonra eğitim binası ve 200 kişilik pansiyon binası işini 550 takvim günü içerisinde bitirmesi gerekiyor.

İhale tarihi ne zaman yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi’nde inşa ettirilecek olan 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30’da yapılacak. Saat 11:30’da başlayacak olan ihale Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) – Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Exit mobile version