Kategoriler
Proje Haberleri

Tölerans Residences İzmit satışları başlıyor

Tölerans Residences İzmit projesi farklı yapısı ve çeşitli özellikleriyle sizleri bekliyor. Koceli İzmit’te bulunan proje Tuval Yatırım tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 2 artı 2 konutlar ve iş yeri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede bulunan 2 artı 2 dairelerin büyüklükleri brüt 120 metrekare ve net 90 metrekaredir. Dış özellikleri; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra spor alanı bulunmaktadır. İç özellikleri ise; akıllı ev sistemi, görüntülü diafon sistemi, hırsız alarmı ve yangın alarmı bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu bulunmaktadır. Ayrıca Amerikan mutfak, ankastre fırın, beyaz eşya, buzdolabı, klima ve mobilya gibi birçok özellik barındırmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun; araç park yeri, asansör, giriş/rampa, merdiven, korkuluk ve park bulunmaktadır. Ayrıca banyo, geniş koridor, mutfak ve oda kapısı bulunmaktadır.

Tölerans Residences İzmit konumu hakkında

Proje deniz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Ayrıca Kocaeli İzmit Gündoğdu Mahallesi’nde yer almaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, spor salonu, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastan, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bundan dolayı dolmuş, Marmaray, metro, metrobüs, minibüs, otobüs ve tramvay gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Tölerans Residences İzmit fiyatları ne kadardır?

Tölerans Residences İzmit projesinin fiyatları, büyüklüğü brüt 120 metrekare olan 2 artı 2 daireler 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Çok yakın bir tarihte satışların başlaması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 324 67 54 ya da 0 (533) 614 22 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…