Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

TOPAZ Residence ön lansmana özel ödemeye yöntemleriyle satışta

TOPAZ Residence projesi İstanbul ilinin, Topkapı ilçesinde yükseliyor. 3S Kale Holding’in imzasını taşıyan proje, 13 katlı 2 bloktan meydana gelmektedir. Şehrin siluetine yakışacak şekilde tasarlanan yapılarda 3 bin 780 metrekarelik paylaşımlı ofis alanı kullanıldı. Konut ve ofis olma özelliğini taşıyan projede lansmana özel ön satışlar avantajlı bir şekilde başlatılmıştır.

TOPAZ Residence proje özellikleri

3S Kale Holding’in İstanbul’da hayat verdiği konut projesi için mimari özel tasarım sürecinden geçirildi. Dünya çapında ödüllü olan Viva Architects ile yollarını birleştiren TOPAZ Residence projesi bölgenin ihtiyacına yönelik yükseliyor. Alıcısına kazandırmak üzere yola çıkan 3S Kale Holding, projenin hem yerleşim yeri hem de yatırım yönünden kazanç sağlanacağına dikkat çekti. Gayrimenkul sektöründe kök yapmış isimlerin başında gelen şirket, güven ve kalite arayışını birleştiriyor. Ön satışların lansmana özel avantajlı bir şekilde başladığını duyuran firma, TOPAZ Residence projesinde kişilere konut ve ofis ihtiyacını karşılayacaklarını açıkladı. Ön lansmana özel olarak gerçekleştirilen bu ödeme sistemi peşin 13 bin 500 TL, yüzde 30 peşin ve 24 ay vadeli satış seçeneğiyle öne çıkmaktadır. 15 bin metrekare fiyatıyla satışa çıkarılan projede, minimum daire fiyatları 888 bin TL’den başlıyor. Alıcının tercihlerine göre değişen fiyatlar 2 milyon 130 bin TL’yi bulmaktadır. Projede beklenen anahtar teslimlerinin ise Aralık 2022’de başlatılacağı bildirildi.

Konutlar ihtiyaçlara göre tasarlandı

Mimaride dünyaca ün yapmış Viva Architescts ile TOPAZ Residence için anlaşan 3S Kale Holding, projenin hemen yanı başında 3 büyük üniversitedeki öğrencilere, çalışanlara ve ailelere yönelik özel tasarımlı konutlar geliştirdi. Metrekare boyutlarının ihtiyaca yönelik tasarlandığını aktaran şirket, bölgeye modern mimariyi getiren konut projesinde toplamda daire sayısının 228’den oluştuğunu aktardı. Farklı ihtiyaçlara yönelik tasarlanan daireler, akıllı 1+1 daire tiplerinde isteğe göre açık/kapalı mutfakları bir araya getirdi. 2+1 daire tiplerinde ise evden çalışma modeline uygun olarak geliştirilen ‘Ev-Ofis’ seçenekleri bulunmaktadır.

Ulaşım sorunu ortadan kalkıyor

İstanbul’un köklü semtleriyle bağ kurmayı başaran TOPAZ Residence projesi, Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi ilçelere komşudur. Merkezi hayat sunan yeni yerleşim yeri, ulaşımda E-5 Çevreyolu seçeneğini getirdi. Bu sayede evlerine gitmek isteyen pek çok yaşam sakini E-5 üzerinden trafik sorunu yaşamayacak. Otomobille 10 dakikalık mesafede bulunan Avrasya Tüneli ile Anadolu Yakası’na geçmek için harcanan vaktin yalnızca 20 dakika olduğu yeni yerleşim bölgesi; trafiğe karışmak istemeyenlere hızlı ulaşım alternatifi olarak Davutpaşa YTÜ, Merter Metro İstasyonu, Cevizlibağ Metro İstasyonu ve Cevizlibağ Tramvay durağı seçeneklerini yürüme mesafesine konumlandırdı. Kara ve hava ulaşımları arasında seçeneklerini genişletmek isteyenlere özel olarak konumlandırılan residence projesi, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde bir yolculuk fırsatı getiriyor.

Evden çalışmak artık daha keyifli

Pandemi süresince değişen yaşam düzenine karşı evde iş modeli hayatlarımıza girdi. Adaptasyon süreciyle birlikte tüketici isteklerinin oluşturduğu yeni emlak trendleri arasında evde ofis sistemiyle karşı karşıyayız. Sektör öncülerince yeni atılan proje anlaşmalarında evlere ofis alanları yaratılıyor. Tıpkı diğer öncülerin benzer projelere imza atması gibi 3S Kale Holding’de konutlarına ofis sistemini getirdi. Buna göre, 1+1 ve küçük 2+1 A tipi evlere yer verilen C Blok, rezidans konseptinde Ev-Ofis kullanımına uygun bir şekilde tasarımdan geçiriliyor. Yine aynı blokta yer almakta olan 2+1 A tipi evlerin küçük odaları, opsiyonel olarak açılabilir sistem duvar uygulamasıyla bütünleşecek. İç mekan için hava, nem, ısı ve gün ışığı gibi fiziksel koşulların atlanmayacağı tasarım sürecinde ilgili altyapının kurulumu sağlanıyor. Evden çalışmanın daha keyifli bir hale geldiği yeni tasarım evlerde, 2+1 dairelerin içlerine hem salondan hem de yatak odasından ulaşılan balkonlar tasarlandı.