Kategoriler
Proje Haberleri

Toprak Life 1 satışları devam ediyor

Toprak Life 1 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Tekirdağ, Marmara Ereğlisi’nde bulunan proje Davut Toprak Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 6 adet tekli, 2 adet ikiz villa olmak üzere toplam 10 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 6 adet tekli, 2 adet ikiz villa olmak üzere toplam 10 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 ile 185 metrekare arasındadır. Deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Villanın zemin katında salon, tuvalet ve mutfak bulunmaktadır. Birinci katında 2 yatak odası, banyo, tuvalet ve balkon bulunmaktadır. İkinci katında ise 2 oda, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her villanın kamelyası, barbekü ve çim peyzajı bulunmaktadır.

Toprak Life 1 konumu ve fiyatları hakkında

Toprak Life 1 projesi, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi Dereağzı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar denize 1 kilometre uzaklıktadır. Bu villalarda lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 180 ile 185 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra, 12 aydan 36 aya kadar vade yapılmaktadır. Dilerseniz yüzde 50 gibi bir peşinat verip geri kalanını aylık olarak sabit ücretlerle ödeme yapabilirsiniz.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 378 44 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version