Kategoriler
Proje Haberleri

Toprak Tepekent Villaları projeden satışlar başladı

Tekirdağ İli, Marmara Ereğlisi İlçesi, Dereağzı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Davut Toprak İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje denize yakın ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Toprak Tepekent Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Tekirdağ konut projesi Dereağzı Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar 3 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında her villanın müstakil kamelyası, barbekü çimi bulunmaktadır. Villaların su ve ses yalıtımı yapılmış olup, Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde planlanmıştır.

Villa projesi denize 1000 metre uzaklıkta yer almaktadır. Denize neredeyse sıfır olan bu villalar adeta yazlık havasında olmaktadır. Toprak Tepekent Villaları konut projesinde villaların tanımı yapılmış olup, projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa büyüklükleri brüt 200 metrekare ile 220 metrekare arasında değişmektedir.

Toprak Tepekent Villaları fiyatları ne kadar?

Tekirdağ konut projesinde yer alan villaların fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca şirket kapsamında 12 aydan 36 aya kadar vade fırsatları yer almaktadır. Bunun dışında %50 peşinat, geri kalanı ay ay ödeme seçenekleri de sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Marmara Ereğlisi, Dereağzı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize 1 km, E-5 Karayoluna da 900 metre uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 378 44 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…