Kategoriler
Proje Haberleri

Topraklar Sitesi Kozlu satışları devam ediyor

Topraklar Sitesi Kozlu geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Topraklar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde yer alan 2+0, 2+1 ve 3+1 daireler sizlere sunulmaktadır. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Topraklar sitesi 18.500 metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. 2bloktan oluşan bu sitenin A bloğunda 55 daire B bloğunda 88 daire bulundurmaktadır. Toplamda 143 dairelik konut projesiyle sizlere sunulmaktadır. 13 farklı daire tasarımı ile dikkat çeken bu projeyi inceleyebilirsiniz. Bulunduğu konum nedeniyle cepheleri kapanmayacak ve ev bol güneş alacaktır. Bu projede sosyal alan bolca bulunmaktadır. Özellik olarak banyoları oldukça geniş ve ferah olduğu bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Topraklar Sitesi Kozlu konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Zonguldak’ta bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde neredeyse ihtiyacınız olan her yere yürüme mesafesi ile gidilmektedir. Bu durumda yürüme mesafesinin sağladığı avantajları bu evde görmek mümkündür. Sağlık ve eğitim açısından da yakınlık gösteren konumu birçok avantajı beraberinde getirmektedir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Aynı zamanda cami de oldukça yakındır.

Topraklar Sitesi Kozlu Ev Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 92 metrekare, net 87 metrekare büyüklüğe sahip 2+0 tip dairelerin fiyatları 340 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 105 metrekare, net 100 metrekare şeklinde tasarlanmış 2+1 daireler 380 bin liradan başlamaktadır.

Brüt 128 metrekare, net 123 metrekare şeklinde tasarlanmış 3+1 daireler 450 bin lradan başlamaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (545) 833 04 68 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version