Kategoriler
Proje Haberleri

Topuzlar Sahil İstanbul satışları başladı

Topuzlar Sahil İstanbul projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul, Beylikdüzü’nde bulunan proje Topuzlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 7 artı 2 konut tipinde olan ultra lüks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, site içerisinde özel yapımlı 7 blokta toplam 14 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Bu lüks villalar 7 artı 2 konut tipinden oluşmaktadır. Projede bulunan 7 artı 2 lüks villaların büyüklüğü brüt 450 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 400 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra hamam, buhar odası, fitness salonu, oyun parkı ve açık müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Hilton banyo özellikli 6 adet banyosu olup duşakabin, küvet ve jakuzi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Amerikan mutfak, ankastre mutfak, mutfak doğal gazı, set üstü ocak, kiler, klima, spot aydınlatma, teras, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca laminat zemin, parke
zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri ve rampa mevcuttur.

Topuzlar Sahil İstanbul konumu hakkında

Söz konusu proje İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Dereağzı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park ve yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Konutlar denize sıfır konumdadır.

Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım
olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Topuzlar Sahil İstanbul fiyatları ne kadardır?

Topuzlar Sahil İstanbul projesinde yüzde 45 nakit, kalan kısmı ise taksit imkanlarıyla ya da tapu teslimde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 450 metrekare olan 7 artı 2 villaların fiyatları 4.990.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede yüzde 45 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise vadelendirilmektedir. Villa projesi konut kredisi kullanarak villa sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (531) 344 15 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version