Kategoriler
Proje Haberleri

Toraman Life 2 merkezi konumuyla Uşak’da yükseliyor

Toraman İnşaat farkıyla satışa çıkan Toraman Life 2 süper lüks daireler sahiplerini bekliyor. Uşak konut projesi Uşak İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. İnşasına 2020 yılı Aralık ayında başlana projede konut satışlarına da başlanmış durumda. Projede daire fiyatları daire özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken projede avantajlı fiyatlar  dikkat çekiyor. Projede daireler konut kredisi kapsamına uygun mu? Projede daire özellikleri neler?

Toraman Life 2 daire seçenekleri

Projede lüks 3+1 daireler brüt 155 metrekare genişliğe sahip. 8 katlı binada yer alan daireler doğalgaz ile ısınıyor. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerde balkon ve iki adet banyo mevcut. Yavuz Sultan Selim caddesi üzerine konumlu geniş ve kullanışlı daireler modern mimarisi ile de ilgi odağı konumunda. Proje kapsamındaki dairelerde ebeveyn banyosu ve kiler mevcut. Ayrıca özel üretim çelik kapılar ve mebran iç oda kapıları da var. Bina içerisinde çift asansör ve çift merdiven mevcut.

Toraman Life 2 sosyal olanakları

Proje sosyal özellikleri arasında çocuk oyun parkı, kamelyalar ve basketbol sahası mevcut. Bununla birlikte proje kapsamında görüntülü diafon sistemleri ve güvenlik kameraları da mevcut.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede brüt 155 metrekarelik 3+1 tip daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkmış durumda. İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisi kapsamına uygun ve görüntülü arama ile de gezme imkanına sahip. Ayrıca proje kapsamındaki daireleri takas yoluyla da satın almanız mümkün. Konut projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0532 377 58 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version