Kategoriler
Proje Haberleri

Toraman Masal 05 satışları başladı

Toraman Masal 05 projesi ultra lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Uşak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Toraman İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ortak alanda çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bina içerisinde çift asansör ve çift merdiven mevcuttur. Konutların ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca modern kullanışlı daire dizaynı yapılmaktadır. Bunun yanı sıra özel üretim çelik kapılar yapılmaktadır. Dairelerin tavanına ışık bandı asma tavanlar uygulanmaktadır. Ayrıca dairelerin zemininde ise birinci sınıf laminant parkeler uygulanmaktadır.

Toraman Masal 05 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehrin en nezih bölgesinde olan Masal Diyarı parkına 100 metre uzaklıkta cadde üzerinde yer almaktadır.
Toraman Masal 05 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Sitede 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 770.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede araç takası imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 377 58 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…