Kategoriler
Proje Haberleri

Toraman Park Evleri avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıldı

Toraman İnşaat güvencesi ile Uşak merkezde konumlu Toraman Park projesinde daireler avantajlı fiyatlar üzerinden satışa çıkmış durumda. Projede yer alan daire özellikleri neler? Projede daireler konut kredisi kapsamına uygun mu? Ayrıca proje kapsamında yer alan daire fiyatları nasıl?

Toraman Park daire seçenekleri

Proje kapsamında yer alan 3+1 daireler brüt 150 metrekare alana sahip. Projedeki daireler balkon ve iki adet banyo içeriyor. 4 katlı binada konumlu daireler doğalgaz ile ısınıyor.  Projede 145 ile 155 metrekare arası değişen daire seçenekleri mevcut. Bununla birlikte daireler birinci kalite laminant parkeler ve özel üretim çelik kapılara sahip. Ayrıca dairelerde güvenlik amaçlı görüntülü diafon sistemi de mevcut.

Toraman Park sosyal olanakları

Proje konum itibariyle İstiklal Caddesi üzerinde 40 metrelik yola cephe köşe durumda. Projede daireler Kalfa Korusu manzaralı ve oldukça geniş tasarlanmış. Ayrıca şık mimarisi ile dikkat çeken projede bahçe de özel peyzaja sahip. Bununla birlikte proje hastane, park ve spor salonu gibi merkezlere yakın uzaklıkta.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Toraman İnşaat farkıyla satışa çıkan dairelerde brüt 150 metrekarelik 3+1 evler 385 bin TL üzerinden satışta. Projede daireler konut kredisi kapsamına uygun durumda. Ayrıca inşaat firmasından satışta olan daireler takas yöntemi ile de satın alınabilir. Bununla birlikte proje kapsamındaki daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da mevcut. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0532 377 58 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version