Kategoriler
İhaleler

Torkam E5 Açık Çarşı dükkanları satışa çıkıyor

Karma konut projesi Torkam İnşaat ve Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile  gelir paylaşım yöntemi ile inşa edilmektedir. Konut projesi içerisinde yer alan dükkanlar ise satışa sunulacaktır. Torkam E5 Açık Çarşı dükkanları ihale yolu ile satışa sunulacaktır. Ayrıca Torkam E5 projesi İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy’de yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Karma konut projesi 20 bin 776 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca arsa üzerinde üç adet konut bloğu yer almaktadır. Toplam 127 bin metrekare inşaat alanına sahip proje zemin üzerinde 3 normal kat yer almaktadır. Ayrıca projenin zemin altında 7 kat daha yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 234 adet rezidans daire yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde 117 adet ofis de yer almaktadır. 3 blokta konut ve ofislerin dışında ayrıca 310 adet ticari ünite yer almaktadır.

234 adet dairenin yer aldığı konut projesinde üç farklı daire tipine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan dairelerdir. Dairelerin büyüklükleri ise 54 metrekare ile 178 metrekare arasında değişmektedir. Torkam E5 Açık Çarşı dükkanları bölümünde ise farklı büyüklüklerde ticari üniteler bulunmaktadır. 310 adet ticari üniteden kalan son 71 tanesi ihale yolu ile satışa sunulmaktadır.

Torkam E5 Açık Çarşı dükkanları fiyatları ne kadar?

Torkam E5 projesi projesinde yer alan dükkanları fiyatları konumuna ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir.  Bu kapsamda projede yer alan satılık dükkan fiyatları ise 780 bin TL’den başlamaktadır.  Karma konut projesinde taksitler ise 6 bin 500 TL’den başlamaktadır. Küçükçekmece projesinden 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yaparak dükkan sahibi olma fırsatı projede sunulmaktadır. Dükkanlarda yüzde 18 KDV dahildir.

Başvuru ve İhale süreci hakkında

İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar acikcarsi.org sitesi üzerinden başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Form doldurulduktan sonra yatırım danışmanları tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Başvurular için son gün 09 Temmuz 2021 tarihi olarak belirlenmiştir. Proje özel durumundan dolayı teslimat öncesi düzenlenecek açık artırma ile satılması gerekmektedir. Teslim müzayedesi ise 10 temmuz 2021 tarihinde saat: 13:00’da yapılacaktır.

Söz konusu projenin 2021 yılı Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin satış ofisi Sefaköy E-5 Yanyol Mevkii, Metrobüs Durağı Yanı, Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Proje ve müzayede hakkında daha fazla bilgi almak için 444 45 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer ihale haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version