Kategoriler
Proje Haberleri

Torkam E5 nerede yükseliyor?

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy’de, Torkam İnşaat ve Nar Kentsel Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Torkam E5 konut projesi, toplam 20 bin 776 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Karma projede; 234 adet rezidans, 117 ofis, 310 adet çarşı dükkanı bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 54 metrekare ila 178 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Torkam E5 karma projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki konutlar, 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 2+1 tipteki konutlar, 660 bin TL ila 900 bin TL arasında, projedeki 3+1 tipteki konutlar ise 1 milyon TL ila 1 milyon 100 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Karma projede yüzde 25 peşinat ile 36 ay, yüzde 35 peşinat ile 48 ay, yüzde 50 peşinat ile de 60 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendirme yapabilmek mümkün. Ayrıca projede banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Torkam E5 karma projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, restoran, kafe, sauna ve tam donanımlı spor salonu gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği projede asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan karma projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Karma proje nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir noktada inşa edilen proje, ulaşım avantajlı konumuyla da ilgi görüyor. Proje, E5 Otoyolu’nun yanında yer alan arazinin üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Karma proje; metrobüse, tramvaya, metroya ve havaraya oldukça yakın.

Torkam E5 projesi, Belediye Cad. Sefaköy-Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Karma proje ile ilgili detaylı bilgilere 444 45 43 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.