Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Torun Center projesinde ofis seçenekleri

Daire ve ofislerden oluşan Torun Center projesi, 42 katlı kuleden ve 36 katlı ofis bloğundan oluşuyor. Çok sayıda sosyal donatıya ve büyük peyzaj alanlarına sahip projede “Bahçe Ofis” ve “Ofis Kule” seçenekleri sunuluyor.

Satın alma ve kiralama seçenekleri sunan ofisler, İstanbul’un iş merkezi Mecidiyeköy’e yakınlığıyla avantaj sağlıyor. Teslimlerinin hemen yapıldığı proje, eski Ali Sami Yen Stadyumu’nun arsa alanına konumlandırıldı.

Resepsiyon hizmetlerinin, özel vale hizmetinin, teknik servis ve temizlik hizmetlerinin sunulduğu projede, 3 bin metrekare büyüklüğündeki spor kulübü, restoranlar, kafeler, sinema, tiyatro sahnesi, spor salonu ve SPA bulunuyor.

Rezidansla ofislerin birbirine bağlı olması daireyle iş yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Torunlar GYO’nun imza attığı projenin mimarisi, Emre Arolat Architects’e ait.

Torun Center projesindeki ofisler

Engellilerin kullanımına uygun olarak tasarlanmış projede, ayrıca, elektrikli araçlar için şarj istasyonu da bulunuyor. Bisiklet ve motosiklet park alanlarına da yer verilen projedeki ofisler, güncel teknolojik altyapıya sahip durumda.

İlçenin merkezî bir konumunda inşa edilen projede, alternatif çalışma alanları sunuluyor. Açık alana da sahip proje, doğal yaşam alanları sunuyor. Özel tahsis edilmiş otopark alanlarına yer verilen projede, iki katlı yatay mimariden oluşan ve özel peyzaja sahip bahçeli ofisler, güncel teknolojiyle donatıldı.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Şişli’de konumlandırılan Torun Center projesinde yeme ve içme alanları, PlayStation odası, sinema salonu, parti odası, özel yemek salonu, çocuk odası ve kütüphane yer alıyor. Projede, restoranlar, spor ve sosyal alanları ve özel çocuk kulübü bulunuyor.

Modern mimariye sahip projede, kütüphane de yer alıyor.

Torun Center adres

Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayırı Sokak, No:74, 34394 – Şişli/İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına “0212 267 47 47” telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Torun Center projesinde yüzde 0,64 oran (Konut Seçenekleri)