Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Torun Center projesinde yüzde 0,64 oran

Düşük faizli ödeme seçeneği sunan kampanyalar arasına Torun Center projesi de katıldı. Konutlarına boğaz manzarasının eşlik ettiği projede, yüzde 0,64 oranlı 180 ay vadede ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki konutların teslimi, hemen yapılıyor. Torunlar GYO tarafından inşa edilen proje, 42 katlı bir kuleden oluşuyor.

Mecidiyeköy’e konumlandırılan projede daire ve ofis seçenekleri bulunuyor.

Torun Center sosyal donatılar

Boğaziçi Köprüsü’ne kolay ulaşım imkânı sunan proje, eski Ali Sami Yen Stadyumu’nun arsa alanında bulunuyor. İçerisinde 42 katlı iki rezidansı ve 36 katlı bir ofis bloğunu barındıran projede restoranlar, spor ve sosyal alanları, çocuklara özel kulüp bulunuyor. Sosyal alanların büyüklüğü ise 600 metrekare.

Şişli ilçesine konumlandırılan projede, yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları hizmet veriyor. Meydanı ve büyük peyzaj alanları bulunan projede, yeme ve içme alanları, PlayStation odası, sinema salonu, parti odası, özel yemek salonu, çocuk odası ve kütüphane da yer alıyor.

Projedeki daire seçenekleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Torun Center projesindeki her dairede açılabilir camlar bulunuyor. Rezidansların 20’nci kata kadar olan dairelerde balkon da bulunuyor. Kat bahçeleri ise özel peyzaja sahip durumda.

Merkezî ısıtma ve daire içi soğutma sisteminin bulunduğu konutlara, şehir manzarası eşlik ediyor. İş merkezlerine yakın mesafelerde bulunan projedeki bütün daire tiplerinde, ebeveyn yatak odası bulunuyor.

Bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, 97 metrekare büyüklüğünde. Ebeveyn banyosu da bulunan iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, 144,41 metrekarelik alana sahip.

İçerisinde 5,37 metrekarelik ebeveyn banyosuna yer verilen üç odalı ve bir salonlu daire tipleri, 241,64 metrekare büyüklüğünde. Ebeveyn banyosunun yanı sıra depo alanı da bulunan dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 299,01 metrekarelik alana sahip.

Torun Center nerede?

Adres: Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. Akıncı Bayırı Sokak No:74, 34394 Şişli/İstanbul

Telefon: 0212 267 47 47