Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Toskana Konakları Ovacık’ta hemen teslim

Femetal A.Ş. tarafından İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ovacık mevkiinde hayata geçirilen Toskana Konakları Ovacık projesinde fiyatlar 1 milyon 650 bin TL’den başlıyor.

10 bin metrekare büyüklüğe sahip parsel alanı üzerinde inşa edilen Toskana Konakları Ovacık projesinde yer alan villalar İtalya’nın Toskana Vadisi’nde yer alan yapılar ilham alınarak projelendirildi.

Toskana Konakları Ovacık projesinde Palazzo, Siena&Pienza ve Floransa olmak üzere 3 tip villa seçeneği yer alıyor. Villalardan 8 tanesi Palazzo tip villalardan, 2 tanesi Siena&Pienza tip villalardan ve 1 tanesi de Floransa tip villadan meydana geliyor.

Toskana Konakları Ovacık projesinde her biri 800 metrekare ile 1000 metrekare büyüklüğündeki arsalar üzerine inşa edilmiş 4+1 tipindeki toplam 11 adet müstakil villadan meydana geliyor. Projede yer alan her bir villanın 100 metrekare genişliğinde terası ve bunun içerisinde yer alan 50 metrekare genişliğinde yüzme havuzu yer alıyor.

Toskana Konakları Ovacık fiyatları ne kadar?

Hemen teslim edilen Toskana Konakları Ovacık projesinde bulunan villaların fiyatları 1 milyon 650 bin TL’den başlıyor 2 milyon 500 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Toskana Konakları Ovacık projesi Çeşme şehir merkezine 4 km, Çeşme Marina ve Alaçatı’ya 5 km, halk plajlarına ve özel beach’lere beş dakikalık sürüş mesafesinde yer almaktadır.

Tel: 0232 376 4 111

Tasinmazhaber.Com