Kategoriler
Proje Haberleri

Toya Next hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde Toya Next projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Toya Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje bulunduğu bölgedeki diğer projelerden birkaç adım daha öne çıkıyor.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekerken zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da avantaj sağlıyor. Toya Next projesi toplamda 19 bin metrekarelik arsa alanında inşa edildi. Bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veren proje 538 adet konuttan meydana geliyor. Bahsi geçen proje toplamda üç bloktan oluşmuş durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan konutlar Basın Ekspres Yolu, Evren Mahallesi, Bahar Caddesi No:3’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Toya Next projesinde bulunan konutlar 1+0’dan 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinde inşa edildi. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 39 metrekare ile 267 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlar için avantajlı ödeme planları mevcut. Toya Next projesinde yüzde 25 peşinatın ardından kalan konut ücreti için 24 ay vade imkanı sunuluyor.

Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan konutların fiyatları 560 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 86 92