Kategoriler
Proje Haberleri

Trade Mark Karşıyaka Ordu Bulvarı’nda yükseliyor

Sektörün bilinen inşaat firmalarından birisi olan Adnan Kılıçoğlu İnşaat, Trade Mark adındaki markasına Trade Mark Karşıyaka projesini ekledi.  İzmir’in en gözde ilçelerinde yapılması planlanan Trade Mark Karşıyaka projesindeki konutların temel tasarımları ise konutların tamamen aydınlık ve ferah olmaları.

Trade Mark Karşıyaka ile huzura adım

Dört yanı yemyeşil bir alana yapılacak olan Trade Mark Karşıyaka projesi konutları, 3 bin metrekare bir alana yayılacak. Doğa ile iç içe, son derece sakin bir ev ortamı ile konut sahiplerini büyülemeyi amaçlayan proje, her detayına kadar ince ince düşünülmüş.

Hem çok izole, hem de şehrin göbeğinde

Projenin en dikkat çekici yanlarından birisi; projenin hem çok izole olması, hem de aslında önemli pek çok noktaya da çok yakın olması. Bu durumun oluşmasında ise, proje arsasının büyüklüğünü göz ardı etmek olmaz. 3 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Şemikler İzban ve Anadolu Caddesi’ne 500 metre mesafede yer alıyor. Yine aynı şekilde proje Başkent Hastanesi’ne 700 metre, Mavibahçe AVM’ye 1,9 kilometre, çevreyolu ve Hiltown AVM’ye ise sadece 2 kilometre mesafede yer alan bir bölgede konumlandırılmıştır.  Dolayısı ile proje, son derece merkezi bir alanda kurulmuştur.

Projede farklı farklı bütçelere ulaşmayı hedefleyen pek çok daire tipi mevcut. Örneğin proje kapsamında; 2+1 konutlar 830.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, 3+1 konutlar  ise 1.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 2+1  konutlar brüt olarak 95, net 68 metrekare iken; 3+1 konutlar ise brüt 130, net 95 büyüklüğe sahiptir.

Projede neler var?

Proje yapılırken her şeyden önce; konut sahiplerinin rahatlığı düşünülmüş. Site içerisinde yaz – kış rahatça kullanılabilmesi için açık ve kapalı yüzme havuzu ayrı ayrı konumlandırılmıştır. Yine site içerisinde, site güvenliği ve kameralı güvenlik sistemi de ayrıca bulunmaktadır. Ayrıca proje, deprem ve yalıtım yönetmenliğine de son derece uygun olarak tasarlanmıştır.

Projede ödeme yöntemi

Trade Mark Karşıyaka projesinde konut ödeme şeklinde şuan için taksitlendirme v.s. gibi bir ödeme yöntemi belirlenmemiş görünmektedir. Proje ödemeleri, konut sahiplerinden peşin olarak tahsil edilmektedir. Projenin 2022 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Exit mobile version