Kategoriler
Proje Haberleri

Trademark Karşıyaka konutları İzmir’in en güzel konumunda yükseliyor

Trademark Karşıyaka projesi, her türlü sosyal olanağın bulunduğu bir yerde hayata geçmektedir. Konumu ile birlikte yapı özellikleri de çok gelişmiş olan projenin sahibi Adnan Kılıçoğlu İnşaat’tır.  Önemli donanımları bulunan bu daireler, yaklaşık olarak Eylül 2022 tarihinde teslim edilmeye başlayacaktır. Projenin daire seçenekleri ise 2 + 1 ve 3 + 1’dir. 2 + 1 odalı daireler brüt 100 m2, net 70 m2’dir. Ayrıca 3 + 1 daireler ise brüt olarak 130 m2 büyüklüğündeyken net 100 m2 kullanım alanına sahip olmaktadır. Bununla birlikte 2 + 1 seçeneklerinde tek banyo, 3 + 1 seçeneklerinde ebeveyn banyosundan dolayı çift banyo mevcuttur. Jeneratör, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, internet altyapısı ve merkezi uydu altyapısı gibi özellikleri bulunaan bu daireler çok da güvenlidir.

Site alanı 7 gün 24 saat özel güvenlik personeli tarafından kontrol edilmektedir. Ayrıca sürekli kayıt halinde olan güvenlik kameraları ve kapıcı hizmeti bina sakinleri için yararlı özellikler arasındadır. Yangın merdiveni, 2 katlı otopark ve açık yüzme havuzu gibi site olanaklarından da söz edilebilmektedir.

Proje alanı nerededir?

Adnan Kılıçoğlu İnşaat’ın bu projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Şemikler Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Trademark Karşıyaka konutları, merkezi konumda bir daire arayanlar için en iyi alternatiflerin başındadır. Çünkü bu site, Karşıyaka’nın en işlek yerlerinden birisi olan Ordu Bulvarı üzerindedir. Ayrıca konutların yürüme mesafesinde olan yerlerden bazıları şunlardır:

  • Şemikler İlkokulu
  • Hasan Pınarcalı Ortaokulu
  • Şemikler Anadolu Lisesi
  • Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi
  • Necip Damar Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi
  • 7 – 8 – 16 No’lu Aile Sağlığı Merkezleri
  • Çamlık Camii
  • İzban Demirköprü Metro İstasyonu ve çok sayıda otobüs durağı
  • Onlarca market şubesi

Bunlarla birlikte Medicalpark Hastanesi, Özel Park Tıp Merkezi, Özel Netgöz Tıp Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü de bu civardadır.

Trademark Karşıyaka satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daire fiyatları 830.000 – 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Tüm daireler krediye uygun olarak satışa sunulmuştur. Trademark Karşıyaka satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi için arayınız: 0532 677 17 94