Kategoriler
Proje Haberleri

Trademark Karşıyaka Ordu Bulvarı’nda yükseliyor

Trademark Karşıyaka konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Karşıyaka İlçesinde yükselen proje Adnan Kılıçoğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup konforlu lüks dairelerden oluşmaktadır. 3 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde hayat bulmaktadır. Aynı zamanda Trademark Karşıyaka kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri intercom sistemi, ebeveyn banyosu, vestiyer, görüntülü diafon, çamaşır odası gibi özelliklere sahiptir. Projenin içerisinde yer aldığı site kamera sistemi, 2 katlı kapalı otopark, güvenlik, kapıcı, açık yüzme havuzu gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda proje önünde açık otopark da bulunmaktadır.

Karşıyaka konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 100 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 130 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Konut projesi sizlere yüksek standartlarda bir ev sunmaktadır.

Trademark Karşıyaka konumu ve fiyatları hakkında

Trademark Karşıyaka konut projesi, Karşıyaka, Yalı Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünün ilerisinde, Piriştina Kültür Merkezinin de karşısında konumlandırılmıştır. Ordu Bulvarında yer alan proje ayrıca çoğu ihtiyaç duyulan noktaya da yürüme mesafesindedir

Bu konutlarda fiyatları daire tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 400 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 42 41 ve 0532 677 17 94 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…