Kategoriler
Proje Haberleri

Trademark Pi Bornova satışa sunuldu

Adnan Kılıçoğlu İnşaat firması tarafından Bornova konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daire satışlarına başlanmıştır. Trademark Pi Bornova projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje L şeklindeki 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 8 bin 412,64 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. 38 bin 421 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 2 konut bloğunda toplam 450 adet daire yer almaktadır. Konutların dışında ayrıca 26 adet ticari ünite proje içerisinde yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

İzmir konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1 ve 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip konutlar brüt 60 ve 85 metrekare, net ise 43 ve 61 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler ise brüt 80 ve 128 metrekare, net ise 57 ve 91 metrekare büyüklüğündedir.

Trademark Pi Bornova projesinde yer alan bloklarda asansör, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, ankastre beyaz eşya, balkon gibi özellikler yer almaktadır. Beş bin metrekaresi peyzaj ve sosyal alana ayrılan projede iki adet açık yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca proje içerisinde kapalı otopark, peyzaj alanları, 24 saat kameralı güvenlik gibi alanlar da yer almaktadır.

güvenlik, kapalı otopark, merkezi ısıtma sistemi, su deposu mevcuttur. 3 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılan projede kapalı otopark, fitness salonu yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş parkuru, basketbol sahası bulunmaktadır. Bunların dışında yine projede seyir ve dinlenme alanları, 7 / 24 güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Trademark Pi Bornova fiyatları ne kadar?

İzmir Bornova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projedeki dairelerin fiyatları ise 495 bin TL’den başlamaktadır. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin olduğu projede peşin ödemlelerde ise indirim fırsatları sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Trademark Pi Bornova projesi Kazımdirik Mahallesi, Üniversite Caddesi, 94 A, 35100 Bornova / İzmir posta adresinde yer almaktadır. Konut projesi alışveriş merkezlerine yaklaşık 1 km mesafede, kültür sanat etkinliklerine ortalama 2 km mesafededir. Ayrıca metroya 50 metre, otobüs durağına 400 metre, İzmir Şehir Hastanesi’ne 5 km mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 42 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version