Kategoriler
Proje Haberleri

Trademark Studio 2’de kişiye özel ödeme koşulları

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Adnan Kılıçoğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Trademark Studio 2 konut projesi, toplam 173 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 50 metrekare büyüklükte, 2+1 tipteki daireler ise 98 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Büyüklükleri 30 metrekare ila 300 metrekare arasında değişen 15 dükkâna da ev sahipliği yapan konut projesinin Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Trademark Studio 2 projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 200 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksit de yapılabiliyor. Konut projesinde şu an satılık 93 adet daire yer alıyor.

Trademark Studio 2 konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun parkı, kafe, sinema odası, açık hava sineması, masa tenisi, kahve terası, ders çalışma odası, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Intercom sistemine sahip olan asansörlü konut projesinde, bir de çamaşır odası yer alıyor. Projede ısınma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi merkezi bir konumda yer alması ve toplu taşıma olanaklarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje; Anadolu Caddesi’ne 300 metre, İzban’a 500 metre, İzmir Atatürk Organize Sanayi Sitesi’ne 600 metre, Ege Sanayi Sitesi’ne 1.2 kilometre, İzmir Çevreyolu’na 1.2 kilometre, Çiğli Devlet Hastanesi’ne 1.3 kilometre ve Çiğli Hava Üssü’ne ise yaklaşık 2 kilometre mesafede yer alıyor.

Trademark Studio 2 konut projesi, Balatçık Mah. 8788/1 Sok. No: 1 Balatçık/Çiğli adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 42 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.