Kategoriler
Proje Haberleri

Trakhome Utopia 2. Etap hemen teslim

Edirne ilinin Merkez bölgesinde Trakhome Utopia 2. Etap projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Trak Group imzası ile inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje özellikle zaman sıkıntısı olan alıcılara hitap ediyor. Proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. İki katlı olarak tasarlanan bloklarda toplamda 21 konut barınacak şekilde tasarlandı. Trakhome Utopia 2. Etap projesinde yer alan konutlardan satılık olarak yalnızca on üç adet kaldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Merkezi lokasyonu itibariyle alıcıların ilgisini gören proje Kocasinan Mahallesi Kırklareli Caddesi Avrupa Kent Sitesi yanında konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nedir?

Projede yer alan konutlar villa tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Elbette ki projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Trakhome Utopia 2. Etap projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak yaşama kazandırıldı. Projede bulunan 2+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri 137 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri ise 178 metrekare olarak hayata geçirildi. Bahsi geçen projedeki 5+1 konutlar ise 268 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları 425 bin TL’den başlıyor. Daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteren fiyatlar sunulan projede alıcılar için taksitlendirerek ödeme yapmak mümkün. Trakhome Utopia 2. Etap projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 425 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 5+1 daire tipindeki konutların fiyatları 675 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda, çalışmaları tamamlanmış bir şekilde alıcılarını beklemekte.

Telefon: 0 850 319 19 92