Kategoriler
Proje Haberleri

Trend Marmara Pendik satışları başladı

Trend Marmara Pendik projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güneyli Yapı Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3+1 kat teraslı bahçe katları bulunmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal katlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 5 artı 1 ve 5 artı 2 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3+1 kat teraslı bahçe katları bulunmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal katlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 5 artı 1 ve 5 artı 2 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 189 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 ile 240 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 198 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev teknolojisine sahiptir. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Işıklandırma sistemi olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve geniş koridor mevcuttur.

Trend Marmara Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Batı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Sahilin İncisi Pendik Burunda doğayla iç içe ve eşsiz manzarasıyla bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Proje Pendik Marina’nın hemen karşısında bulunmaktadır. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tren İstasyonu 1 kilometre, İett sahil durağına 450 metre, Kartal İstmarina 1.2 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı 8 kilometre mesafededir.

Trend Marmara Pendik fiyatları ne kadardır?

Trend Marmara Pendik projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre ve konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.820.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 368 15 75 veya 0 (553) 667 81 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…