Kategoriler
Proje Haberleri

Trend Urgancı Town fiyat listesi

Kastamonu ilinin Merkez bölgesinde Trend Urgancı Town projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Urgancı Group firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Trend Urgancı Town fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje, toplamda üç bloktan meydana geliyor. Yüksek katlı mimari bir anlayışı benimseyen proje, modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Böylelikle, bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Projede yer alan bloklar yirmi bir katlı olacak şekilde inşa ediliyor.

Projede daire özellikleri neler?

Kastamonu konut projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde, üç farklı plandan oluşuyor. Trend Urgancı Town projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 55 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda. proje kapsamında yaşama kazandırılmakta olan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 100 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlandı. Trend Urgancı Town projesinde yer alan 3+1 konutların büyüklükleri ise 130 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Trend Urgancı Town fiyat listesi

Projede bulunan konutların  üç farklı plandan meydana geldiğini belirtmiştik. Bu sebeple konut fiyatları da üç farklı basamaktan başlıyor. Trend Urgancı Town projesinde yer alan 55 metrekare 1+1 konutlar 175 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki 100 metrekare 2+1 konutlar 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Bahsi geçen projedeki 130 metrekare 3+1 konutlar 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede satışa sunulan dairelere takasa açık olup takas fiyatları farklılık göstermektedir.

Trend Urgancı Town nerede yer alıyor?

Trend Urgancı Town projesi Kuzeykent Mahallesi, Miralay Halitbey Caddesi’nde inşa ediliyor. Proje bir çok önemli kurum ve kuruluşlara yakın mesafede yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi almak için inşaat firmasıyla 0 506 925 29 46 ve 0506 354 29 46 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Buna benzer proje haberleri ile ilgileniyorsanız lütfen buraya tıklayın.