Kategoriler
Proje Haberleri

Tria Towers Konutları sıfır faiz fırsatı ile satışta

Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çöşnük Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Asi Grup firması tarafından inşa edilmiş olup daireler oturuma hazır durumdadır. Tria Towers Konutları projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Malatya, Çöşnük Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Üç adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 7 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede üç blokta toplam 84 adet daireden meydana gelmektedir. 6 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

Battalgazi konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler brüt 165 metrekare, net ise yaklaşık 145 metrekare büyüklüğündedir.

Tria Towers Konutları projesinde yer alan dairelerde açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanları mevcuttur. Ayrıca site güvenliği, kapalı devre kamera sistemi, kapıcı dairesi, toplantı salonu, su deposu mevcuttur. Bunların dışında ayrıca merkezi ısıtma sistemi, çift asansör kamelya gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Tria Towers Konutları fiyatları ne kadar?

Malatya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 499 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 449 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Konut projesinde yer alan dairelere yüzde 50 peşinat ödeyerek sahip olabiliyor. Kalan tutar ise 12, 24, 36 ay vade ile ödeme yapılabilmektedir. Bu ödeme planında yüzde 20 iskonto imkanı bulunuyor. Ayrıca yüzde 50 peşin, 36 ay vade ve yüzde 20 iskonto ile daire sahibi olma imkanı yer almaktadır. Yüzde 50 peşin, 36 ay vadeli ödemede yüzde sıfır faiz imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Tria Towers Konutları konut projesi Üçbağlar Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 19/3, Battalgazi / Malatya adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0442 324 22 88 ve 0549 155 04 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Exit mobile version