Kategoriler
Proje Haberleri

Triovista Konakları Afyon satışları devam ediyor

Konut projesi Akgüler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Afyonkarahisar İli, Merkez, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Triovista Konakları Afyon projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Satışları devam eden konut projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

3 etaptan meydana gelen Afyon konut projesi Afyon, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arsa üzerinde toplam 13 konut bloğu yer almaktadır. 13 adet konut bloğunda ise toplam 390 adet bağımsız bölüme yer verilmektedir. 390 adet bağımsız bölümden 7 tanesi villa olarak tasarlanmıştır.  Projede dairelerin dışında ayrıca 19 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Afyon konut projesi 57 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselmektedir. Konut projesinde 21 farklı tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 122 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir.

Projedeki dairelerde yerden ısıtma, adsl, yangın alarmı, fırın, hilton banyo, teras, duşakabin, giyinme odası mevcuttur. Ayrıca dairelerde intercom sistemi, kiler, akıllı ev, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, hırsız alarmı yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca görüntülü diafon, ankastre mutfak, çamaşır odası gibi özelliklerde yer almaktadır.

Triovista Konakları Afyon projesi içerisinde bay ve bayan yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca projede kreş ve oyun alanları, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, süs havuzu yer alıyor. Bunların dışında ayrıca amfi tiyatro alanı, açık otopark, kapalı otopark, basketbol, futbol alanları yer almaktadır.

Triovista Konakları Afyon fiyatları ne kadar?

Afyon konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 722 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 122 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 722 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

171 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

206 ve 207 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 378 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

241 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 720 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Konut projesinde kefil olmadan, ekspertiz ücreti olmadan tüm etaplarda geçerli olan kredi kullanma imkanı bulunuyor.

Tel: 0272 355 03 03