Kategoriler
Proje Haberleri

Tropik Park Evleri Bursa – Yıldırım’da yükseliyor

Tropik Park Evleri Bursa konut projeleri arasında bulunmaktadır. İVA Group kalitesi ile hayata geçen projenin 3 + 1 oda sayısına sahip daireleri satışa çıkmıştır. Brüt 135 metrekare – net 120 metrekare ölçüsündeki tek banyolu daireler krediye uygun olmamaktadır. Bununla birlikte tüm konut seçenekleri için takas opsiyonu mevcuttur. Projenin anahtar teslim tarihi ise 30 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir.

Pek de yüksek olmayan fiyatlar ile piyasaya çıkan bu daireler pek çok donatıya sahip olmaktadır. Yangın alarmı, görüntü kalitesi yüksek diyafon sistemi, yalıtımlı PVC doğrama ürünleri, şofben ve sağlam çelik dış kapı bunlardan bazılarıdır. Ayrıca tüm konutlar için kablo TV altyapısı sağlanmıştır. Duvar içlerinde ise ses yalıtım malzemeleri bulunmaktadır. Dolayısıyla aynı dairenin odaları arasında bile gürültü geçişi söz konusu değildir. Projenin konumu ise bir başka önemli detaydır.

Tropik Park Evleri Bursa ilinin ne tarafında yükseliyor?

Bu proje, Bursa – Yıldırım’daki Değirmenönü Mahallesi’nde konumlanmıştır. Şehrin en işlek yolları arasında olan Ankara Yolu Caddesi yakınlarında, Cumalıkızık Caddesi üzerinde olan daireler A 101 şubesi ile bitişiktir. Özel Turan Kemik – Kas – Eklem Sağlığı Tıp Merkezi, Öğretmenler Sevgi Parkı, Zuhal Dörtçelik Şenipek Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Kızıklar Ortaokulu buraya çok yakın mesafededir. Ayrıca proje konumu, ulaşım imkanlarının son derece gelişmiş olduğu bir yerdir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bursa Yıldırım satılık daireler açısından orta fiyatlı seçeneklerin çok olduğu bir bölgedir. Tropik Park Evleri Bursa projesinde ise satılık daireler yaklaşık olarak 455 bin TL fiyata sahip olmaktadır. Ayrıca süratle devam etmekte olan daire satışları hakkında bilgi almak için aşağıdaki numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0 224 331 91 98
  • 0 530 044 36 72

En güncel konut projelerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız BU bağlantıya her gün göz atın!