Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Truva Residence Yeşilova’da yükseliyor

Devyap Proje tarafından İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde inşa edilen Truva Residence, önümüzdeki yılın kasım ayında, hayata kazandırılacak. “U” biçimine sahip ve yatay mimarili tek bloktan oluşan projedeki yeşil alanlar, modern mimariyle buluşuyor.

Kahverengi ve yeşilin bol olduğu site alanında, sağlıklı ve dingin bir yaşamın kapıları aralanıyor. Fitness merkeziyle konut sakinleri, hem komşuluk ilişkilerini geliştirecek hem de beden sağlığını koruyacak.

Kocaeli’nin gözde ilçesi İzmit’e, İzmit’te ise merkezî bir adreste yer alan projede sauna da bulunuyor.

Zeynel Sokak’ta 4 bin 112 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine yerleştirilen projede toplam, 162 adet daire yer alıyor. Site alanındaki tek blok, her katında 33’er ev olacak şekilde dokuz katla yükseliyor. Proje tamamlandığında, konut sakinlerine resepsiyon hizmeti verilecek olup dairelerinde de akıllı ev sistemi bulunacak.

Söz konusu projedeki evlerde, yerden ısıtma sistemi kullanılacak.

Truva Residence projesinde daire seçenekleri

Truva Residence projesindeki bir odaya ve bir salona sahip konutlar, 57 metrekare büyüklüğü ile 77 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki iki odalı ve bir salonlu çatı dubleksi tipi evlerin büyüklüğü ise 93 metrekare değerinde olacak şekilde inşa ediliyor.

Projedeki konut fiyatları ne kadardan başlıyor?

İzmit’te, tramvay durağına ve alışveriş merkezlerine yakın mesafelere konumlandırılan Truva Residence projesindeki bir odaya ve bir salona sahip durumdaki evlerin fiyatı 325 bin Türk lirasından satılıyor.

Kocaeli Otogarı’na kısa mesafede ulaşım olanağı sağlayan projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı ise 465 bin Türk lirası değerinde. Bahsi geçen projedeki dairelerin satın alımında, banka kredisi yolu açık.

Trova Residence projesindeki adres ve iletişim bilgileri

Proje adresi: Yeşilova Mahallesi, Zeynel Sokak, 7/5, İzmit/Kocaeli

Telefon: 0532 667 28 78