Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Adalar nerede yükseliyor

İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde Tual Adalar projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Dağ Mühendislik firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen konut projesinde çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tual Adalar projesi birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 531 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konut blokları ise 30 katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Yakacık Yeni Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Tual Adalar projesinde bulunan konutlar Şehit Aydın Çelik Caddesi’nde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutlar İstanbul ilinin Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Tual Adalar projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 71 metrekare ile 183 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tual Adalar projesinde bulunan 1+1 konutlar 507 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 2+1 konutların fiyatları ise 811 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projede bulunan 3+1 konutlar ise 1 milyon 224 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede bulunan 4+1 konutlar da 1 milyon 384 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutların bu yıl içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.