Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Adalar nerede

İstanbul iline bağlı olan Kartal ilçesinde Tual Adalar projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Dağ Mühendislik firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Söz konusu proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Projede yer alan bloklar otuz katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Tual Adalar projesi bünyesinde 531 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Yakacık Yeni Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Tual Adalar projesinde yer alan konutlar Şehit Aydın Çelik Caddesi’nde yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar dört farklı daire tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Tual Adalar projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 71 metrekare olarak tasarlandı. Söz konusu olan 2+1 konutlar ise 114 metrekare olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutlar da 159 metrekare olarak planlanmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutlar ise 183 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projede yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 507 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Tual Adalar projesinde bulunan 2+1 konutlar ise 811 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1  konutlar ise 1 milyon 224 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 1 milyon 384 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Bahsi geçen konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için taksitlendirme seçeneği ile konut almak mümkün.

Projede yer alan konutların alıcılarına 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 05498274691