Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Tual Adalar projesi yüzde 5 peşinat ile satışta

Tual Adalar, Emlak Konut GYO ve Dağ Mühendislik ortak çalışmalarıyla İstanbul’da sizleri bekliyor. Yakın zamanda kamu bankaları faiz oranlarında yaşanan düşüşlerle birlikte başlayan konut kampanyalarına katılan bir diğer isim olan Tual Adalar; sizlere Emlak Konut GYO güvencesini vaat etmek için hazır.

Tual Adalar proje özellikleri

İstanbul Kartal Yakacık’ta inşa edilen Tual Adalar konut projesi, 6 blok üzerinden 471 konuta ev sahipliği yapıyor. 3 adet kule ve 3 adet az katlı bloklardan oluşan projenin doğa dostu özelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmesi hedeflenmektedir. Yüzde 85 yeşil alandan oluşan peyzaj alanı, deniz, orman ve adalar manzarasıyla gerçek bir bütünlüğü yakalıyor.

Daire seçeneklerinden 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerin alıcısına sunulduğu projede; metrekare alanları en az 75 metrekareden başlıyor. 4+1 dairelerde 186 metrekarenin en yüksek rakam olarak görüldüğü konutlarda; 1+1 daireler 75 ila 76 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 dairelerde bu boyutlar 116 ila 133 metrekare arasında değişim gösterirken, 3+1’lerde bu boyutlar 159 ila 177 metrekareye kadar yükseliyor.

Lüks konut projesi adı altında hayat bulan Tual Adalar, Rönesans Gayrimenkul’ün Sayfiye projesine komşu konumda yer almaktadır. Ön talep aşamasında satışları katlayan konut projesinde her daireye 4 ila 12 metrekarelik depo alanı ayrılmıştır. Ayrıca otopark alanlarında elektrikli araçların kolayca şarj edilebilmesi adına şarj üniteleri çevreye yerleştirildi.

Projede yer alan sosyal imkânlar

Tual Adalar içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları sizleri beklemektedir. Türk hamamından saunasına kadar sosyal aktiviteleri göz önünde bulunan sitede  fitness merkezi ve SPA alanları da projede yer almakta. Kameralı güvenlik sisteminin 7/24 aktif olduğu çevrede aynı zamanda güvenlik personelleri alan içerisindeki daimî güvenliği sağlıyor.

Basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru ile benzer projeler arasına katılan Adalar, onu diğerlerinden ayıran süs havuzları ve yeşil peyzajı dikkat çekmektedir. Deniz, orman ve adalar manzarasının dikkat çektiği bölgede, daire içlerinde sizleri merkezi uydu sistemi bekliyor. Kapalı ve açık otopark alanlarında elektrikli araçlara özel araç şarj istasyonu ise bilinen en büyük ayrıcalık olarak göze çarpmaktadır.

Bina içlerinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemi hayata geçirildi. Konutların teslimatında lüks, birinci sınıf ankastre beyaz eşyalar mutfağa aşık bireylerin aşçılığını konuşturması için ortam hazırlamıştır. Ayrıca merkezi ısıtmadan yarar sağlayan konut içlerinde ısı pay ölçer sistemi bulunuyor. Ebeveyn banyosu ile özel alanların yaratıldığı yatak odasına istinaden; konutlarda yeni gayrimenkul trendlerine uyum sağlanan balkonlar sizleri beklemektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan “Hayallerini Erteleme Türkiye” bünyesine katılım sağlayan konut projelerinde yerini alan bir diğer isim Tual Adalar oldu. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunması beklenen konut projesi, kalan ödemenin yüzde 80’i için krediye uygun hale getirilmiştir. İlk 24 ay taksit ödemesinin yapılmadığı ve kalan yüzde 15’lik kısım için ödemelerin 3. yılda başlaması bekleniyor. 180 ay yüzde 0,69 üzerinden kredi faizlerinin kullanılabileceği konutların; kampanya kapsamında yer edinen satış bedelinin yüzde 10 indirime uğradığı bilinmektedir.

Fiyatların 1+1 daireler üzerinden 438 TL’den başladığı konut projesinde en yüksek rakam 1.199.000 TL’yi buluyor.

Detaylı bilgi için: 444 9 213