Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Mabeyin görücüye çıktı! Proje özellikler neler?

Konut projesi Konya’nın yükselen bölgesi Selçukluda hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Dağ Mühendislik firması tarafından inşa edilmektedir. Tual Mabeyin konut projesinde ön talep avantajları ile daire satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Dağ Mühendislik firması, yatay mimariyi eşsiz bir proje ile Konya’nın en merkezi konumuna getirmiştir. Aynı zamanda bu proje ile bambaşka bir yaşam fırsatı sunmaktadır. “Nefes ve Sağlık” anlayışı ile tasarlanan Tual Mabeyin konut projesi lüks mimari yapısı, bahçe bölümleri, geniş yeşillik alanları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda sosyal tesisleri, odalarda yer alan özel iklimlendirme sistemi, çevresinde bulunan park ve bahçeler, spor salonları ile de site içerisinde sakin bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Tual Mabeyin Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konya konut projesi az katlı tasarımı ve sağlıklı ev konsepti ile beğeni toplamaktadır. Proje kapsamına 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelere yer verilmektedir. Tual Mabeyin konut projesi için henüz ödeme şartları ve daire fiyatları belirlenmemiştir.

Proje nerede yer alıyor?

Konya konut projesi, şehrin en gözde konumunda bambaşka bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Stada, Ecdat Parkı ve Kelebek Bahçesi’ne yakın mesafede yer alan proje aynı zamanda 3.Etap metro istasyonunun da yanı başında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version