Kategoriler
Proje Haberleri

Tuana Prestij Evleri 2. Etap konutları yüzde 0.99 faiz oranıyla satışa çıktı

Tuana Prestij Evleri 2. Etap, yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneği dolayısıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Projenin bu etabındaki daire seçenekleri 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 oda sayılarına sahiptir. Dairelerin hepsi sağlam temeller üzerinde yükselmektedir. Ayrıca İrka Yapı’nın imzasını taşıyan projede en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Dairelerin temel donanımları ise oldukça zengindir. Örneğin jeneratör altyapısı, su deposu, Wi – Fi, ses ve ısı yalıtımlı mantolama bunların başında gelmektedir.

Ayrıca sitenin ortak kullanım alanı içerisinde bulunan önemli imkanlar da söz konusu olmaktadır. Yaklaşık 500 metrekare büyüklüğünde, 4 metre tavan yüksekliğine sahip kapalı spor salonu en çok dikkat çeken detaydır. Bu spor salonunda her türlü ekipman mevcuttur. Bununla birlikte yüzme havuzu, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve servis bekleme alanı da önemlidir.

Projenin konum özellikleri nasıl?

Bu konutlar, İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki pek çok konut arasında özel bir yere sahiptir. Çünkü proje alanı Marmara kıyısındaki güzel bir konumdadır. Çengelköy Mahallesi’ndeki bu proje alanının çevresinde Üsküdar 22 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Çengelköy İlkokulu, Mehmetçik Ortaokulu ve Çengelköy Havuzbaşı Parkı mevcuttur. Bununla birlikte Hamdullah Paşa Camii konutların bitişiğinde sayılır. Çengelköy Eminönü İskelesi’ne ve çok sayıda İETT durağına ulaşmak ise yürüyerek en fazla 3 – 4 dakika sürmektedir.

Tuana Prestij Evleri 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadardır?

Düşük faiz oranı ve rahat ödeme imkanı sağlayan vade seçeneği dolayısıyla bu konutların alıcısı çoktur. Ayrıca fiyatların genel olarak yüksek olduğu söylenebilir. Tuana Prestij Evleri 2. Etap projesinde satılık daire fiyatları şunlardır:

  • 2 + 1 (Brüt 95 metrekare): 1 milyon 300 bin TL
  • 3 + 1: (Brüt 133 metrekare): 1 milyon 600 bin TL / (Brüt 136 metrekare) 1 milyon 755 bin TL
  • 4 + 1: (Brüt 241 metrekare): 3 milyon 325 bin TL

Daha ayrıntılı bilgi için: 0532 471 54 64

Exit mobile version