Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Tuana Prestij Evleri 2’nci etapta krediye uygun ödeme seçeneği

Çengelköy’de yükselen Tuana Prestij Evleri projesi, lansman fiyatıyla satışa sunuldu. Banka kredisine uygun satın alma seçeneği sunulan projede yüzde 0.99 oranla 120 ay vadede ödeme planı oluşturuluyor.

Mavi Hisar İnşaat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketinin imzasının bulunduğu proje, üç blok içerisinde 119 adet daireyi ve dükkânı içeriyor. Ulaşım ağlarına yönelik konum avantajı sağlayan proje, kapalı ve açık otoparklar da yer alıyor. Ayrıca, proje alanının 6 bin 550 metrekaresi yeşil alanlara ayrılıyor.

Binalardaki asansörler, otoparklara doğrudan ulaşım imkânı sunuyor.

Tuana Prestij Evleri projesinde sosyal donatılar

Güvenlik hizmetlerinin de bulunduğu projede yatay üç blok bulunuyor. Peyzajında yeşil alanlara yer verilen projede yürüyüş yolları, kapalı spor salonu ve mağazalar kuruluyor. Anadolu Yakası’nda yerini alan projedeki kapalı spor salonu, 4 metrelik tavan yüksekliğiyle görece ferah bir alan sunuyor.

Mavi Hisar İnşaat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi tarafından yüklenilen projedeki yürüyüş yollarının çevresi, yeşil alanlarla çevrili durumda. Projede ayrıca, çocuk oyun alanları da bulunuyor. Modern mimarili yapıların inşa edildiği projedeki yüzme havuzu, açılıp kapanabilir özelliğe sahip durumda.

Projedeki daire fiyatları neler?

Tuana Prestij Evleri projesinin ikinci etabındaki iki odalı ve bir salonlu daireler net 68 metrekare büyüklüğü ile net 99  metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Bu daire tiplerinin fiyatıysa 760 bin lira ile 1 milyon 150 bin lira arasında değişiyor.

Projedeki net 108 metrekareyle net 224 metrekare büyüklükleri arasındaki seçeneklerle inşa edilen üç odalı ve bir salonlu daire tipleri 1 milyon 220 bin lira ile 1 milyon 750 bin lira arasındaki alternatiflerde alıcılarına sunuluyor.

Konutların aidatları ise 150 Türk lirası ile başlıyor, 450 Türk lirasına kadar uzanıyor.

Tuana Prestij Evleri projesi için iletişim bilgileri

Adres: Alt Atabek caddesi No:1 Çengelköy – Üsküdar / İstanbul

Telefon: 0216 202 22 23, 0532 471 54 64

Elektronik posta: [email protected]

Taşınmaz Haber