Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğçe Defne Gaziantep fiyat

Tuğçe Defne Gaziantep projesi isminden de anlaşılacağı gibi Tuğçe İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde yükseliyor.

Tek bloktan meydana gelen Tuğçe Defne Gaziantep projesi altı kattan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bünyesinde 20 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Tuğçe Defne Gaziantep projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi nerede?

Tuğçe Defne Gaziantep projesi Mücahitler Mahallesi, Unnamed Road’da konumlandırılmış durumda.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Projede bulunan konutların tümü 3+1 olarak tasarlandı. Tuğçe Defne Gaziantep projesinde konutların büyüklükleri ise 145 metrekare olarak belirlendi.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Tuğçe Defne Gaziantep projesinde yer alan 3+1 tipteki konutlar alıcılarına 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Projede satışlar tüm hızı ile devam ediyor.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi avantajları nedir?

Isı yalıtımlı olarak hayata geçirilmekte olan konutlar, Tuğçe Defne Gaziantep projesinde deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Site sakinleri için jeneratör, açık ve kapalı otopark hizmeti bulunuyor.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi teslim tarihi ne zaman?

Tuğçe Defne Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Ekim ayı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve ardından da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tuğçe Defne Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Tuğçe Defne Gaziantep projesinde yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0507 663 90 06 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.