Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğçe Pera Gaziantep teslim tarihi

Tuğçe Pera Gaziantep projesi isminden de anlaşılacağı gibi Tuğçe İnşat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde yükseliyor.

Tek bloktan meydana gelen Tuğçe Pera Gaziantep projesi on üç kattan oluşuyor. Proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlamış durumda. Zemin katta dükkanlar bulunurken daireler ise binanın geri kalanında yer alıyor. Tuğçe Pera Gaziantep projesi bünyesinde 26 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Tuğçe Pera Gaziantep projesi nerede?

Tuğçe Pera Gaziantep projesi Değirmiçem Mahallesi, Muammer Aksoy Bulvarı, No:63/A’da konumlandırılmış durumda. Tuğçe Pera Gaziantep projesi Uğur Mumcu Parkı’nın karşısında bulunuyor.

Tuğçe Pera Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Tuğçe Pera Gaziantep projesinde yer alan yirmi altı konut tek tipte tasarlanmış durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede konutların tümü 4+1 olarak hayata geçiriliyor. Tuğçe Pera Gaziantep projesinde 4+1 konutların büyüklükleri ise 250 metrekare olarak belirlendi.

Tuğçe Pera Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Tuğçe Pera Gaziantep projesinde yer alan 4+1 konutlar 1 milyon 175 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Tuğçe Pera Gaziantep projesi teslim tarihi ne zaman?

Tuğçe Pera Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Ekim ayı içerisinde konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tuğçe Pera Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Tuğçe Pera Gaziantep projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 507 663 9006 numaralı telefon hattını arayabilir ve dilediğiniz konuda bilgi alabilirsiniz.