Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğra Evleri Adana satışları devam ediyor

Adana İli, Seyhan İlçesi, Yeşiloba Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Tuğra İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Tuğra Evleri Adana konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Adana konut projesi Yeşiloba Mahallesi’nde yer alan 17 bin 262 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 8 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler kapalı mutfaklı, kilerli, giyinme odalı ve ebeveyn banyoludur. Aynı zamanda ankastre set ve doğalgaz gibi olanaklara da sahiptir. Proje içerisinde 6 bin metrekarelik bir kısım peyzaj alanına ayrılmış olup site içerisinde pek çok sosyal olanak mevcuttur.

Konut projesi kapsamında aquaparklı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, cafe, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca site içerisinde kamelyalar ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, seyir terası, organizasyon alanı gibi olanaklar da yer almaktadır. Bunların yanı sıra 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, jeneratör, çift asansör, otopark gibi donanımlar da bulunmaktadır. Tuğra Evleri Adana konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler aynı zamanda brüt 120 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Tuğra Evleri Adana daire fiyatları ne kadar?

Adana konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 580 bin TL ile 680 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca daire satışlarında takas kabul edilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Seyhan, Yeşiloba Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Real AVM’ye 5 dakika, Yeni Devlet Hastanesine 5 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 318 39 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version