Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğtaş Marina Bursa’da yükseliyor

Bursa iline bağlı bulunan Gemlik ilçesinde Tuğtaş Marina projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Tuğtaş İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede yer alan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan konutların önümüzdeki yıl içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Satışlarına da devam edilen proje modern anlayışının haricinde site anlayışı içerisinde planlanmış durumda. Toplamda altı bloktan meydana gelen projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde tasarlanmış vaziyette. Tuğtaş Marina projesi bünyesinde 100 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Bursa ilinin gözde ilçelerinden Gemlik’te yükseliyor. Tuğtaş Marina projesinde yer alan konutlar Kurşunlu Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Tuğtaş Marina projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 104 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Söz konusu olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 133 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklükleri göz önünde bulundurularak ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları 315 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen Tuğtaş Marina projesindeki 3+1 konutların fiyatları ise 400 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılmış durumda.

Konutların alıcılarına 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.