Kategoriler
Proje Haberleri

TuleiPark Villaları satışları devam ediyor

TuleiPark Villaları projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Sakarya Sapanca’da bulunan proje Arsey Investment tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje toplamda 5 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje toplamda 5 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın kendisine özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villa sahiplerinin misafirleri için de 5 araçlık otopark alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her villanın kendisine ait müstakil, özel birer havuzu bulunmaktadır. Villaların birinci katında; 1 adet salon, oturma odası, mutfak, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. İkinci katında ise 3 adet yatak odası, 1 adet tuvalet, çamaşır odası, kendi özel banyosu ve giyinme odası olan 1 adet ebeveyn yatak odası bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun mutfak alanı mevcuttur.

TuleiPark Villaları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, göl, havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Bu konutlar, Adapazarı şehir merkezine 20 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına yalnızca 45 dakikalık bir sürüş mesafesindedir. Toplu taşıma aracı olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

TuleiPark Villaları fiyatları ne kadardır?

TuleiPark Villaları projesinde bulunan brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 355 22 99 veya 0 (532) 241 40 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…