Kategoriler
Proje Haberleri

Tuna Panorama Ankara satışları devam ediyor

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Çankaya konut projesi Tuna İnşaat Sanayi A.Ş. firmasının imzası ile hayata geçirilmektedir. Tuna Panorama projesinde daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir.

Projede özellikleri neler?

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. Proje bünyesinde 194 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje yirmi altı katlı olarak tasarlanmıştır.

Satışı devam eden konut projesi 26 katlı tek bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde 4+1 tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca dairelerin alanları ise brüt 199 metrekare ve 210 metrekare olarak projelendirilmiştir. Çankaya konut projesinde 4+1 tipinde toplam 96 adet konut yer almaktadır. 4+1 tipindeki dairelerin net alanı ise 150 metrekare olup tamamı orman manzaralıdır.

Tuna Panorama fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 199 metrekarelik 4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 210 metekarelik 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon TL’den başlamaktadır.

Çankaya konut projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu yer almaktadır. Konut projesinde ayrıca açık ve katlı otopark, 24 saat güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Tuna Panorama nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar ilgi gören bir lokasyonda yükseliyor. Tuna Panorama projesindeki konutlar Akpınar Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi’nde inşa ediliyor.

Ayrıca konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0312 491 5 491 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bahsi geçen projede yer alan konutlar hemen teslim durumdadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version