Kategoriler
Proje Haberleri

Tuna Vadi Evleri Esenler satılık daire türleri arasına katıldı

Tuna Vadi Evleri Esenler ve civarında hayata geçen en yeni bir konut projelerindendir. Vefa Group İnşaat güvencesi ile yükselen bu evler 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip olmaktadır. Her katında 6 dairenin mevcut olduğu 2 blokta ise toplam 192 daire bulunur. Dairelerin hepsi oldukça konforludur ve site alanı güzel bir lokasyona sahiptir. Ayrıca güvenlik ve kapıcı hizmetlerine sahip olan bu sitenin geniş otopark alanları mevcuttur.

Daire içlerinde ise en kaliteli PVC doğramalar, seramik ve laminant zemin malzemeleri, dayanıklı duvar boyaları ve ses yalıtım harçları kullanılmıştır. Bitişik duvarlar arasındaki ses geçişlerinin az olmasıyla birlikte, pencerelerin ısı geçirgenliği neredeyse yüzde sıfırdır. Dolayısıyla konutların ses ve ısı yalıtımları en üst düzeydedir. Ayrıca suyun kesilmesi durumunda devreye giren ve konutlara yeterli miktarda su sağlayan depo ise önemli bir donanımdır.

Tuna Vadi Evleri nerede yükselmektedir?

Bu projenin hayata geçtiği arsa, İstanbul’un Esenler ilçesinde yer alan Tuna Mahallesi’dir. Projeye adını veren bu mahallenin 677. Sokak’ı blokların yükseldiği yer olmaktadır. Ayrıca Çinçindere Caddesi, Şehit Mustafa Güneş Caddesi ve Avrupa Otoyolu gibi merkezi güzergahlara ulaşım kısa sürelidir. Sitenin çevresinde pek çok yeşil alan mevcuttur. Bununla birlikte Özel Medilife Hastanesi, Özel Medipol Hastanesi, Tuna Aile Sağlığı Merkezi ve diğer bazı sağlık merkezleri de çok yakındadır. Toplu taşıma durakları, market şubeleri, okullar, parklar ve camiler bu proje alanının çevresinde oldukça fazladır. Dolayısıyla proje konumunun özenle seçilmiş olduğu söylenebilir.

Tuna Vadi Evleri Esenler satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tuna Vadi Evleri Esenler satılık daire seçenekleri, 750 bin TL – 950 bin TL arası fiyatlara sahiptir. Krediye uygun olarak satışa çıkan bu daireler hakkında detaylı bilgi için;

0 212 619 98 87

0 546 679 41 72

numaralarına ulaşmak her zaman mümkündür. Ayrıca bu projenin konutları takas opsiyonuna da uygun olmaktadır. Esenler’de hayata geçen diğer önemli konut projelerinden bazıları ise şunlardır:

Park Palace Esenler 

Green Line Esenler 

Ömür İstanbul 

Albayrak Esenler Rezidans 

Bununla birlikte diğer konut projelerinden haberdar olmak için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Exit mobile version