Kategoriler
Proje Haberleri

Tunç Homes 11 Muratpaşa satışları başladı

Tunç Homes 11 Muratpaşa projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ara kat daireler, 3 artı 1 bahçe katı daireler ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ara kat daireler, 3 artı 1 bahçe katı daireler ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Binanın dış cephesi ısı yalıtımlıdır. Ayrıca daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 10 kişilik asansör, hidrofor, uydu ve fiber optik internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire girişlerinde yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. İç kapılarda ise lake kapı yapılmaktadır. Mutfak içerisinde granit tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin, Hilton lavabo ve gömme klozet yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerin iç kısmında kartonpiyer ve asma tavan yapılmaktadır. Antre girişinde ise vestiyer bulunmaktadır.

Tunç Homes 11 Muratpaşa konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Hastanelere, sağlık ocağına, kamu kurumlarına, Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna, alışveriş merkezlerine ve iş merkezlerine yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise tramvay durağına yürüyerek 5 dakikalık mesafede bulunmaktadır.

Tunç Homes 11 Muratpaşa fiyatları ne kadardır?

Tunç Homes 11 Muratpaşa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (532) 232 83 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…