Kategoriler
Proje Haberleri

Tunç Homes 12 Muratpaşa satışta

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güvenlik Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Tunç Grup firması tarafından inşa edilmektedir. Tunç Homes 12 Muratpaşa konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Muratpaşa konut projesi Güvenlik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje bir konut projesi olup tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire satışları devam etmektedir. Aynı zamanda site içerisinde her türlü ihtiyacınızı karşılayacak sosyal yaşam alanları bulunmaktadır. Daire içleri görüntülü diafon, vestiyer, asma tavan, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Projede depreme dayanıklı konut tasarlanmıştır. Ayrıca binada asansör, hidrofor gibi hizmetler yer almaktadır. Tunç Homes 12 Muratpaşa konut projesi alıcılara tanıtım aşamasında olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 2+1 ve 4+1 konseptindedir. Ayrıca projede dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir. Dairelerin büyüklükleri brüt 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca proje kapsamında dairelerin yanı sıra iş yerleri de mevcuttur.

Tunç Homes 12 Muratpaşa daire fiyatları ne kadar?

Antalya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 100 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 950 bin TL,

200 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi konum olarak şehrin merkezinde Soğuksu Caddesi üzerinde kurulmaktadır. Aynı zamanda devlet hastanelerine, kamu kurumlarına ve alışveriş merkezilerine de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0242 345 55 01 ve 0532 232 83 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version