Kategoriler
Proje Haberleri

Turanoğlu Antique satışları devam ediyor

Turanoğlu Antique projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sivas Merkez’de bulunan proje Turanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 9.125 metrekare üzerinde yüzde 70 yeşil alana sahip 3 blok 94 daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 9.125 metrekare üzerinde yüzde 70 yeşil alana sahip 3 blok 94 daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 201 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 165 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, spor alanı, kapalı yüzme havuzu ve oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odasında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mobilya, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Turanoğlu Antique konumu hakkında

Proje, Sivas’ın Merkez İlçesi Kardeşler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Ulaşım olarak toplu taşıma araçlarından otobüs kullanabilirsiniz.

Turanoğlu Antique fiyatları ne kadardır?

Turanoğlu Antique projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 201 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 785.000 TL ile 795.000 TL arasında değişmektedir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (346) 221 51 36 veya 0 (535) 473 25 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version