Kategoriler
Proje Haberleri

Turanoğlu Country nerede

Sivas ilinin Merkez bölgesinde Turanoğlu Country projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Turanoğlu İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede en önemli ve öne çıkan özelliklerden biri de site sakinleri için komşuluk bağlarını güçlendirecek olması. Özlenen samimi ve sıcak ortamı alıcılarına sunmayı hedefleyen proje, çocuk sahibi ailelere de yönelik olarak inşa ediliyor.

Turanoğlu Country projesinde yer alan konut blokları altı katlı olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projede 30 adet konut barınacak şekilde planlanmış durumda. Bu yıl içerisinde teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar lokasyonu ile de ilgi görüyor. Bahsi geçen konutlar Kardeşler Mahallesi, Bağdat Caddesi No:71’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutların özellikleri aile yaşamına, çocuklu ailelere hitap edecek şekilde tasarlandı. Kat bahçeli, geniş banyolu ve balkonlu konutları ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken Turanoğlu Country projesinde iki farklı konut tipi bulunuyor. Konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Projede yer alan daireler 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmekte. Bahsi geçen 3+1 konutlar 145 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 196 metrekare olarak inşa edilmekte.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İki farklı seçenekten başlayan fiyatlar bahsi geçen proje için uygun olarak görülüyor. Turanoğlu Country projesinde yer alan 3+1 daireler 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları ise 450 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 346 222 29 58