Kategoriler
Proje Haberleri

Turanoğlu Form fiyat listesi

Sivas ilinin Merkez bölgesinde Turanoğlu Form projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Turanoğlu İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar üç bloktan meydana geliyor. Fakat bahsi geçen konut blokları modern mimarileri ile dikkat çekerken birleşik gibi bir görüntü sergileyecek şekilde tasarlandı. Yüksek katlı bir mimari anlayış benimseyen projede konutların tümü balkonlu olarak hayata geçiriliyor.

Turanoğlu Form projesi toplamda 3 bin 735 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Projedeki dikkat çeken en önemli etkenlerden birisi de yeşil alanlar. Bahsi geçen projede arsa alanının yüzde 85’i yeşil alanlara ayrılmış durumda.  Proje kapsamında alıcılar için toplamda 42 adet daire yer alıyor. Projede bulunan konutların tümü güney batı cepheli olarak inşa edilmekte. Projede yer alan bloklar on beş katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Turanoğlu Form projesinde bulunan konutlar Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa ediliyor. Lokasyonu ile avantajlı bir konumda yükselen proje çevreyolunun yanı başında yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Turanoğlu Form projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri de konut tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde planlandı. Projede yer alan konutlar 3+1 ve 5+1 olarak hayata geçiriliyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar 172 metrekare olarak tasarlanırken 5+1 konutlar ise 195 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre belirlendi. Bu yüzden de konut fiyatları değişiklik gösteriyor. Turanoğlu Form projesinde bulunan 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 385 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 5+1 konutların fiyatları ise 460 bin TL’den başlıyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 346 222 29 58