Kategoriler
Proje Haberleri

Turanoğlu Western fiyat

Sivas ilinin Merkez bölgesinde Turanoğlu Western projesi hayata geçiriliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje adından da anlaşılacağı gibi Turanoğlu İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar tek bir konut bloğundan meydana geliyor. Modern mimarisi ve yüksek katlı konut bloğu ile bulunduğu bölgede dikkat çeken Turanoğlu Western projesi bünyesinde 45 konuta yer verecek şekilde tasarlandı.

İnşaat aşamasında olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. On beş katlı olarak tasarlanan konut bloğunun giriş katında ticari konutlar yer alıyor. Proje bu yönüyle bölgedeki birçok projeden bir adım daha öne çıkıyor. Bu yönü sayesinde proje bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacını karşılayacak nitelikte, buna yanıt verecek şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projede bulunan konutlar birçok açıdan alıcıların dikkatini çekerken lokasyonları itibariyle de ilgi görüyor. Projede bulunan konutlar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yükseliyor. Turanoğlu Western projesinde yer alan konutlar 49-30 Sokak’ta inşa ediliyor. Toplu ulaşıma yakın konumu ile projedeki konutlar alıcılara ulaşım sıkıntısı yaşamadan bir hayat sürmelerine olanak sağlıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde bir tek plandan oluşuyor. Turanoğlu Western projesinde yer alan konutlar 4+1 daire tipinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 196 metrekare olarak belirlendi. Projede bulunan dairelerin tavan yüksekliği 2,85 metre olarak planlanmış durumda. Site sakinleri için kapalı otopark hizmeti veriliyor. Isı yalıtımına sahip olacak olan konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları 480 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılıyor. Konutların alıcılarına 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 346 222 29 58