Kategoriler
Emlak Haberleri

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut’tan dev proje

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından, İstanbul’un yeni açılacak olan havaalanına yakın bir konumda yer alan bölgede büyük bir projeye imza atıyor.

Türk Hava Yolları ile Emlak Konut GYO, 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan yeni Havaalanı’na 5 dakika mesafede yer alan 350 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde çoğunluğu konut olmak üzere yeni bir şehrin temellerini atmak üzere anlaşma imzaladı.

Türk Hava Yolları çalışanının daha etkin, verimli ve mutlu çalışmalarını sağlayacak yaşam alanlarını meydana getirmeyi hedefleyen proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi devasa projeler ile birlikte daha da değer kazanan Arnavutköy bölgesinde hayata geçirilecek.

İlk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın yakınında hayata geçirilecek olan projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilecek. Projede park, rekreatif alanları, meydan ve etkinlik alanları, dini tesis, eğitim, sağlık, spor alanları, sosyal ve kültürel tesis alanları ile yaya ve bisiklet yolları yer alacak.